Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.03.2021 09:13
Кількість переглядів: 533

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

Красноріченська селищна рада Кремінського району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера  Красноріченської селищної ради.

Участь у конкурсі можуть брати :

  • громадянин України;
  • повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; (економічна, фінансова);
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах  державної служби або досвід роботи  на  посадах підприємств,установ та організацій не залежно від форми власності  не менше 3 років,
  • вільне володіння державною мовою;
  • володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідними програмними засобами; знання діловодства.
  • особистісні якості: відповідальність, системність і самостійність в роботі, ініціативність та креативність, дипломатичність.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

дві фотокартки розміром 4х6;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

копію трудової книжки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»  за попередній рік (кандидат на посаду).

Документи подавати до Красноріченської селищної ради протягом 30 календарних днів з дня розміщення оголошення на офіційному сайті  (до 21 квітня  2021року включно) Красноріченської селищної ради за адресою: смт  Красноріченське, вул. Центральна, 20.

Довідки за номером телефону: 0992762178.

Перелік питань на перевірку знання законодавства України з урахуванням специфіки функціональних повноважень вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування - головного бухгалтера

  Красноріченської селищної  ради

 

1. Поняття бухгалтерського обліку.( ст. 1 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

2. Мета бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 3 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

 3. Основні принципи бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 4 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

 4. Структура оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади. (Постанова КМ України від 09.03.06 № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів")

5. Валюта бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 5 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

6. Договір: поняття та зміст (ст. 626,628 Цивільного кодексу України)

7. Порядок ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 6 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

 8. Первинні облікові документи (ст. 9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

9. Які обов'язкові реквізити повинні містити первинні документи (ст. 9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»)?

10. Інвентаризація активів і зобов'язань (ст. 10 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

 11. Загальні вимоги до фінансової звітності (ст. 11 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

12. Звітний період (ст. 13 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

 13. Які здійснюються утримання із заробітної плати?

14. Основні вимоги до складання, розгляду, затвердження, виконання кошторисів бюджетних установ.(ПКМУ від 28.02.2002р. №228 про «Порядок складання, розгляду, затвердження та основні вимоги до виконання кошторисів бюджетних установ»)

15. Порядок заповнення авансових звітів.(Наказ Міністерства фінансів від 28.09.2015р. №841 про «Порядок складання Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано