Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Переліку адміністративних Послуг, Інформаційних та Технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» та на віддалених робочих місцях Красноріченської селищної ради у

Дата: 16.03.2021 08:34
Кількість переглядів: 671

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 лютого 2021 року                        смт Красноріченське                                         №  9/16

Про затвердження Переліку адміністративних

Послуг, Інформаційних та Технологічних карток

адміністративних послуг, які надаються через

відділ «Центр надання адміністративних послуг»

та на віддалених робочих місцях

Красноріченської селищної ради у новій редакції

 

Відповідно до  Закону України «Про адміністративні послуги», розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.10.2017 р. № 782-р «Про Внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 р. № 523», враховуючи Примірне положення про центр надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р. №118 (зі змінами), Примірний регламент центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. №588 (зі змінами), з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів громадян та суб’єктів господарювання щодо отримання адміністративних послуг та керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради та на віддалених робочих місцях у новій редакції (додаток 1).
  2. Затвердити Інформаційні картки адміністративних послуг відділу «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції згідно з додатком 2.
  3. Затвердити Технологічні картки адміністративних відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції згідно з додатком 3.
  4. Секретарю Красноріченської селищної ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті  Красноріченської селищної ради.
  5. Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  постійну   комісію з  питань   законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики, соціального захисту населення, охорони здоров’я , освіти, культури і спорту.

 

Селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано