Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: с. Невське, вул. Центральна, __ гр. _____________________________

Дата: 15.03.2021 11:04
Кількість переглядів: 273

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

26 лютого 2021 року                         смт. Красноріченське                                   № 9/52

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) за адресою:

с. Невське, вул. Центральна, __

гр. _____________________________

 

Розглянувши заяву № 09-03/42 від 25.01.2021 р., гр. _____________________________, зареєстрованої за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. __, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. __, загальною площею – 0,2500 га, із земель житлової та громадської забудови комунальної власності, керуючись ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. _____________________________, зареєстрованої за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. __, загальною площею – 0,2500 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. __.
  2. Передати безкоштовно у приватну власність гр. _____________________________, земельну ділянку площею 0,2500 га кадастровий номер 4421683200:07:001:0307 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Красноріченської селищної ради колишньої Невської сільської ради, за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. __.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

 

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано