Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для подальшої передачі в оренду під будівлями механічного цеху за адресою: смт. Красноріченське, вул. Центральна, буд. 7 ПП «Саймон

Дата: 15.03.2021 11:44
Кількість переглядів: 324

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

26 лютого 2021 року                         смт. Красноріченське                                   № 9/69

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земельної ділянки

для подальшої передачі в оренду

під будівлями механічного цеху

за адресою: смт. Красноріченське,

вул. Центральна, буд. 7

ПП «Саймон - 2006»

 

            Розглянувши заяву № 09-11/3 від 26.01.2021 р., ПП «Саймон - 2006», в особі директора Задираки Дмитра Вікторовича, про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки площею 0,0894 га, під  будівлями механічного цеху, який розташований за адресою: смт. Красноріченське, вул. Центральна, буд. 7, для подальшої передачі в оренду, керуючись  ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл ПП «Саймон - 2006», в особі директора Задираки Дмитра Вікторовича, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки приблизною площею – 0,0894 га, із земель промисловості під будівлями механічного цеху, який розташований за адресою: смт. Красноріченське, вул. Центральна, буд. 7, для подальшої передачі в оренду.
  2.   ПП «Саймон - 2006», в особі директора Задираки Дмитра Вікторовича, протягом року виготовити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

 

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано