Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адре

Дата: 15.03.2021 11:45
Кількість переглядів: 321

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

26 лютого 2021 року                         смт. Красноріченське                                   № 9/71

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для розміщення

та експлуатації будівель та споруд

автомобільного транспорту та

дорожнього господарства за адресою:

смт. Красноріченське, вул. Привокзальна, 45А

гр. Свічкарю Володимиру Васильовичу

 

Розглянувши заяву № 09-03/47 від 28.01.2021 р., гр. Свічкаря Володимира Васильовича, зареєстрованого за адресою: смт. Красноріченське, вул. Лесі Українки, буд. 16, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою: смт. Красноріченське, вул. Привокзальна, буд. 45А, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, керуючись ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити гр. Свічкарю Володимиру Васильовичу технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, загальною площею – 0,0742 га, за адресою: смт. Красноріченське, вул. Привокзальна, буд. 45А.
  2. Передати в оренду терміном на 10 (десять) років гр. Свічкарю Володимиру Васильовичу земельну ділянку, яка розташована за адресою: смт. Красноріченське, вул. Привокзальна, буд. 45А, площею 0,0742 га кадастровий номер 4421655400:30:003:0012 для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Красноріченської селищної ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано