Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про дострокове розірвання договору оренди  нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади з ПП «Рубіжанський Залізобетон»

Дата: 16.04.2021 14:30
Кількість переглядів: 786

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ДЕСЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 березня 2021 року                        смт Красноріченське                                         №  10/13

 

 

Про дострокове розірвання договору оренди 

нежитлового приміщення комунальної власності

територіальної громади з ПП «Рубіжанський Залізобетон»

 

    В зв’язку з виявленням порушень при заключенні договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади (котелень), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. У зв’язку з виявленням порушень при заключенні договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади, а саме: безкоштовна передача комунального майна в оренду,  розірвати з 01 квітня 2021 року договора оренди:

1.1. Приміщення котельні за адресою: Луганська область, Кремінський район, смт Красноріченське, квартал Верстатобудівників, 5 від 12.10.2020 року, який був укладений між відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради та ПП «Рубіжанський Залізобетон»;

1.2. Приміщення котельні за адресою: Луганська область, Кремінський район, с.Бараниківка, квартал Гагаріна,22 від 12.10.2020 року, який був укладений між відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради та ПП «Рубіжанський Залізобетон».

2. Доручити т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Дем’яновій Ю.А. укласти угоду про розірвання договору оренди вищезазначених приміщень від 12.10.2020 року з ПП «Рубіжанський Залізобетон» та прийняти приміщення згідно акту приймання-передачі.

3. Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  постійну   комісію з  питань  бюджету, фінансів,  соціально-економічного  розвитку,  малого  і  середнього  бізнесу,  інвестицій,  міжнародного  співробітництва,  комунальної  власності,  інфраструктури,  транспорту  та  комунального  господарства.

 

 

 

           

Красноріченський селищний голова                                         Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано