Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

У Красноріченської громади буде свій бренд!

Дата: 05.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 2095

У Красноріченської громади буде свій бренд!

 

Тому запрошуємо всіх мешканців допомогти у визначенні логотипу, що буде візуальним символом громади  і сказати, яка із півоній найбільш півоніста!

 

Чому півонія? Бо це символ нашого дому, нашої квітучої громади – її природності та екологічності, а також дружності та згуртованості її мешканців.

 

А ще, пам’ятаємо, що своє становлення, як громади, ми почали ще у 2017 році, коли вирішили добровільно об’єднатись три місцеві ради (Красноріченська, Бараніківська, Новоолександрівська) і до яких через три роки доєднались ще три сільські ради (Нововодянська, Невська, Макіївська).

 

І у спадщину нам залишились прекрасна природа, чисте повітря та краєвиди: ліси, луги та річки. Знаходимось ми на перетині трьох областей: Луганської, Харківської та Донецької. А на виїзді із громади дороги зрослися у символічний тризуб. Тому «три» для нас має символічне, і навіть сакральне значення. «Трійку» ми можемо не тільки побачити, але й скуштувати:  у нас придумали, готують та пригощають «трикутним вареником» і його вже внесли до переліку нематеріальної культурної спадщини Луганської області.

 

Отже, обираємо півонію Красноріченської громади !

Який логотип буде прикрашати вивіски, буклети та сорочки? У сучасному чи у більш класичному стилях? Кольори ми можемо змінити, але з півонією треба визначитись нам разом.

 

Голосувати можна до  12 травня 2021 року  (до 24.00)  і лише один раз!

 

До відома, із розробкою «бренду» громади нам допомагає Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації України», DESPRO. Щоб допомогти  нам знайти власну «унікальну ідентичність» вони організували декілька видів досліджень серед учнівської та робочої молоді, у тому числі конкурс малюнків. А ще DESPRO допомагає відновити систему централізованого водопостачання у с. Бараніківка.

 

Варіант 1

 

Фото без опису

Варіант 2

 

Фото без опису

Варіант 3

Фото без опису

 

 

Розділ опитування знаходиться у лівому бічному меню!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано