Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

У суботу, 8 травня, в Україні відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Дата: 12.05.2021 13:46
Кількість переглядів: 2391

У суботу, 8 травня, в Україні відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Сьогодні ми вшановуємо подвиг нашого народу, який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.

Цього дня у Красноріченській громаді  відбулися  урочисті заходи та покладання квітів до  братських могил.  До вшанування пам’яті захисників України долучилися голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков та голова  Сватівської районної ради Людмила Русанова, голова Красноріченької селищної ради Сергій Глущенко, ветерани бойових дій на територіях інших держав  та представники громадськості.

         У День пам’яті та примирення ми схиляємо голову перед загиблими та висловлюємо пошану до тих, хто віддав життя за світ без війни. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх воїнів, хто поклав своє життя заради нашого щасливого майбутнього

 

В Невській громаді до Дня пам'яті та примирення та 76- ої річниці Перемоги над фашистськими загарбниками відбувся урочистий захід. Зі святами присутніх привітали староста Віктор Зозуля та завідуюча клубом Ольга Хомеча.До пам'ятника Воїну-визволителю поклали гірлянду Слави та квіти,пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.Музичні вітання подарував дитячий ансамбль "Вербиченька".Вітаємо всіх зі святом Великої Перемоги!!!

 

Привітали учасників війни с. Невське з днем Примирення та Перемоги. Побажали здоров'я, добробуту і миру.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано