Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки єдиним масивом для подальшої передачі в оренду гр. __________________________

Дата: 18.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 345

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

                          2021 року                       смт Красноріченське                         № 11/20

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної  документації із землеустрою

щодо інвентаризації земельної ділянки

єдиним масивом для подальшої передачі

в оренду гр. __________________________

 

Враховуючи норми чинного законодавства та заяву № 09-03/159 від 23.02.2021 р. гр. __________________________, зареєстрованої за адресою: с. Бараниківка, пров. Веселий, буд. --, кв. --, про внесення змін до рішення сесії № 2/119 від 04.12.2021 року, керуючись ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А:

 

  1. Виготовити технічну документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки єдиним масивом, угіддя – солончаки, приблизною площею – 3,6900 га, із земель колишнього КСП «Роздольне», як землі запасу (код КВЦПЗ 16.00), яка за даними Державного земельного кадастру враховується за межами населених пунктів на території Красноріченської селищної ради, із земель які відповідно до ч. 4 ст. 7 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» не підлягають розподілу між власниками земельних часток (паїв) та підлягають передачі у комунальну власність територіальної громади селища, на території якої вони розташовані, для подальшої передачі в оренду із цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Визначити замовником робіт із землеустрою Красноріченську селищну раду.
  3. Укласти тристоронній договір на виконання робіт (за участю гр. __________________________) з проектною організацією, що має у своєму складі сертифікованих інженерів – землевпорядників та має право на виконання даного виду робіт.
  4. Рішення сесії Красноріченської селищної ради № 2/119 від 04.12.2020 р., № 10/19 від 26.03.2021 р. вважати такими, що втратили чинність.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

Красноріченський

селищний голова                                                                                      Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано