Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти

Дата: 18.05.2021 16:07
Кількість переглядів: 297

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

 23 квітня 2021 року                         смт Красноріченське                                   № 11/50

 

Про надання дозволу відділу освіти,

культури, молоді та спорту виконавчого

комітету Красноріченської селищної ради

на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки для

будівництва та обслуговування будівель

закладів освіти (будівля котельні)

Красноріченської селищної ради за адресою:

смт Красноріченське, кв. Верстатобудівників, буд. 5 А

 

Розглянувши клопотання № 02-22/334 від 19.03.2021 р. т. в. о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради Юлії ДЕМ’ЯНОВОЇ, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (будівля котельні) Красноріченської селищної ради, а саме будівлі котельні Красноріченського ліцею, за адресою: смт Красноріченське, кв. Верстатобудівників, буд. 5а, керуючись ст. 12, 33, 40, 79-1, 92, 116, 122, 125, 126 Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.п. 34 ч.1 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтованою площею - 0,0500 га, із земель громадського призначення комунальної власності Красноріченської селищної ради, яка розташована за адресою: смт Красноріченське, кв. Верстатобудівників, буд. 5а, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (будівля котельні), з метою надання в постійне користування.
  2. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради на протязі року виготовити проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано