Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості за адресою: смт Красноріченське, вул. Калинова, буд. 1,

Дата: 18.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 326

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 23 квітня 2021 року                         смт Красноріченське                                   № 11/61

 

Про надання в оренду земельної ділянки

для розміщення та експлуатації основних,

підсобних та допоміжних будівель та споруд

підприємств переробної, машинобудівельної

та іншої промисловості за адресою:

смт Красноріченське, вул. Калинова, буд. 1,

гр.. Передрію Сергію Вікторовичу

 

Розглянувши заяву № 09-03/201 від 05.03.2021 р. гр. Передрія Сергія Вікторовича, зареєстрованого за адресою: смт Красноріченське, вул. Набережна, буд. 42, про передачу в оренду земельної ділянки площею 0,1832 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості, яка розташована за адресою: смт Красноріченське, вул. Калинова, буд. 1, керуючись ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

 

        1. Передати в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років гр. Передрію Сергію Вікторовичу, зареєстрованого за адресою: смт Красноріченське, вул. Набережна, буд. 42, земельну ділянку, яка розташована за адресою: смт Красноріченське, вул. Калинова, буд. 1, площею 0,1832 га, кадастровий номер 4421655400:30:001:0724, для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості, для обслуговування нежитлової будівлі майстерні, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Красноріченської селищної ради.
        2. Громадянину  Передрію Сергію Вікторовичу:
    1. приступити до використання земельної ділянки після укладання договору оренди землі та його державної реєстрації;
    2. забезпечити ефективне використання землі відповідно до цільового призначення та умов надання, здійснювати комплекс заходів щодо охорони землі, не допускати погіршення екологічної обстановки на території в результаті своєї господарської діяльності, своєчасно сплачувати орендну плату.  
  1. На протязі місяця заключити договір оренди.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано