Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), з метою виділення в натурі (на місцевості) власника сертифіката на право на земельну частку (пай), із земель колишнього КСП «Шевченко»

Дата: 18.05.2021 16:19
Кількість переглядів: 301

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 23 квітня 2021 року                         смт Красноріченське                                   № 11/65

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо організації

території земельних часток (паїв),

з метою виділення в натурі (на місцевості)

власника сертифіката на право

на земельну частку (пай),

із земель колишнього КСП «Шевченко»

 

Розглянувши заяви № 09-03/3/43 від 25.03.2021 р. гр. ____________________________, зареєстрованої за адресою: м. Кремінна, вул. Парижської Комуни, буд. --, № 09-03/3/44 від 26.03.2021 р. гр. ____________________________, зареєстрованого за адресою: м. Кремінна, пров. Польовий, буд. --, № 09-03/3/45, № 09-03/3/46 від 26.03.2021 р. гр. ____________________________, зареєстрованої за адресою: м. Кремінна, пров. Польовий, буд. --, № 09-03/3/54 від 05.04.2021 р. гр. ____________________________, зареєстрованого за адресою: с. Макіївка, вул. Зелена, буд. --, № 09-03/3/55 від 05.04.2021 р. гр. ____________________________, зареєстрованої за адресою: с. Макіївка, вул. Зелена, буд. --, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), з метою виділення в натурі (на місцевості),  із земель колишнього КСП «Шевченко», керуючись ст. 12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А:

 

  1. Надати громадянам, згідно Додатка 1, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) з метою виділення в натурі ( на місцевості), на залишкову вартість сертифіката, із земель колишнього КСП «Шевченко», які розташовані за межами населених пунктів Красноріченської селищної ради колишньої Макіївської сільської ради Луганської області, із цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Бажане місце розташування: контур № 115, 147, 407 згідно проекту роздержавлення і приватизації колишнього КСП «Шевченко», позначені на викопіюванні, що додається.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано