Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами «Корівники») ФГ «ПОЛЕ»

Дата: 18.05.2021 16:32
Кількість переглядів: 311

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

 23 квітня 2021 року                         смт Красноріченське                                   № 11/93

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

в оренду для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

(під будівлями та спорудами «Корівники»)

ФГ «ПОЛЕ»

 

Розглянувши заяву № 09-03/4/14 від 12.03.2021 р. голови ФГ «ПОЛЕ» Борщова В.М., юридична адреса: с. Невське, вул. Центральна, буд. 169, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами «Корівники»), площею 3,6728 га, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, яка розташована за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 133 Д, керуючись ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України Про оренду землі», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити ФГ «ПОЛЕ» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами «Корівники») площею 3,6728 га, розташованої в межах населеного пункту за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 133 Д, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Красноріченській селищній раді колишній Невській сільській раді.

Встановити наявні обмеження щодо використання земельної ділянки згідно переліку обмежень щодо використання земельної ділянки в розмірі 0,1971 га, із них: 01.01.05  «Охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» – 0,1971 га.

 

  1. Передати в оренду терміном на 10 (десять) років ФГ «ПОЛЕ» земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами «Корівники») площею 3,6728 га, кадастровий номер 4421683200:11:001:0081, розташованої в межах населеного пункту за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 133 Д, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Красноріченської селищної ради колишньої Невської сільської ради.

 

  1. ФГ «ПОЛЕ»:

- приступити до використання земельної ділянки після укладання договору оренди землі та його державної реєстрації;

- забезпечити ефективне використання землі відповідно до цільового призначення та умов надання, здійснювати комплекс заходів щодо охорони землі, не допускати погіршення екологічної обстановки на території в результаті своєї господарської діяльності, своєчасно сплачувати орендну плату.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

 

 

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                      Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано