Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами) СВК «Калина – 98»

Дата: 18.05.2021 16:37
Кількість переглядів: 335

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

 23 квітня 2021 року                         смт Красноріченське                                   № 11/104

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

в оренду для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

(під будівлями та спорудами)

СВК «Калина – 98»

 

Розглянувши заяву № 09-03/4/17 від 12.03.2021 р. голови СВК «Калина - 98» Борщова В.М., юридична адреса: с. Невське, вул. Центральна, буд. 95, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами), площею 1,7858 га, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, яка розташована за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 95 Б, керуючись ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», п.п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити СВК «Калина - 98» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами) площею 1,7858 га, розташованої в межах населеного пункту за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 95 Б, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Красноріченській селищній раді колишній Невській сільській раді.

 

  1. Передати в оренду терміном на 10 (десять) років СВК «Калина - 98»  земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під будівлями та спорудами) площею 1,7858 га, кадастровий номер 4421683200:11:001:0088, розташованої в межах населеного пункту за адресою: с. Невське, вул. Центральна, буд. 95 Б, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Красноріченської селищної ради колишньої Невської сільської ради.

 

  1. СВК «Калина - 98»:

- приступити до використання земельної ділянки після укладання договору оренди землі та його державної реєстрації;

- забезпечити ефективне використання землі відповідно до цільового призначення та умов надання, здійснювати комплекс заходів щодо охорони землі, не допускати погіршення екологічної обстановки на території в результаті своєї господарської діяльності, своєчасно сплачувати орендну плату.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

 

 

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                      Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано