Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Положення про конкурсний відбір та конкурсної комісії на посаду директора закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради

Дата: 01.06.2021 13:50
Кількість переглядів: 400

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ

 

25 травня  2021  року                       смт Красноріченське                                      № 12/9

 

Про затвердження Положення про

конкурсний відбір та конкурсної комісії на посаду

директора закладу загальної середньої освіти

Красноріченської селищної ради

 

         

 З метою визначення механізму проведення конкурсу та забезпечення організованого проведення конкурсного відбору директора закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради Луганської області, відповідно до 25, 26 Закону України «Про освіту», статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статті 17 Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.20218 №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», керуючись ст.ст.  25, 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Положення про конкурсний відбір на посаду директора закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради Луганської області, що додається.
  2. Затвердити склад конкурсної комісії для конкурсного відбору на посаду директора закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради Луганської області, що додається.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики, соціального захисту населення, охорони здоров’я , освіти, культури і спорту.  

 

             В.о.селищного голови,

секретар ради                                                                         Тетяна НЕСМАШНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано