Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про виплату одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку

Дата: 12.05.2021 11:41
Кількість переглядів: 343

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

12 травня 2021 року                         смт  Красноріченське                                  № 50

 

Про виплату одноразової

допомоги дітям-сиротам

та дітям, позбавленим

батьківського піклування,

після досягнення 18-річного віку

 

 

   Відповідно до закону України «Про охорону дитинства» та Постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2005 року № 823 «Про затвердження Порядку надання одноразової допомоги дітям – сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку» зі змінами, керуючись ст.ст. 28, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати право на отримання одноразової грощової допомоги у розмірі 1810,00 грн дитині, позбавленій батьківського піклування, ___________________________ р.н., дитині з інвалідністю, після досягнення ним 18-річного віку протягом 3 (трьох) років, оскільки він перебуває в Краснодонському обласному будинку дитини у місті Краснодон Луганської області, який, на даний час, знаходиться на непідконтрольній Україні території.
  2. Головному бухгалтеру відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради забезпечити виплату одноразової допомоги з розрахунку 1810,00 грн на одну дитину, після досягнення нею 18-річного віку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника служби у справах дітей Красноріченської селищної ради Безлюдько І.П.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                       Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано