Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про негайне відібрання дитини від матері та надання висновку до суду щодо відібрання дитини від матері і доцільність позбавлення її батьківських прав та влаштування малолітньої дитини

Дата: 21.06.2021 15:23
Кількість переглядів: 784

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

16 червня 2021 року                         смт  Красноріченське                                  № 67

Про негайне відібрання дитини від матері

та надання висновку до суду щодо відібрання

дитини від матері і доцільність позбавлення 

її батьківських прав та влаштування малолітньої дитини

 

                Заслухавши інформацію начальника Служби у справах дітей Красноріченської селищної ради  Безлюдько Ірини Павлівни, розглянувши Акт обстеження умов проживання сім'ї від 10 червня 2021 року, керуючись п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2018 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», ст. 34 п.4 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 24 Закону України «Про охорону дитинства», пунктами 31, 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей»,виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

   

             ВИРІШИВ:

  1. Відібрати малолітню дитину, _________________________ року народження, від матері ___________________________ року народження, жительки смт. Красноріченське, пров. ____________,____, Кремінського району Луганської області.
  2. Влаштувати тимчасово малолітню _________________ року народження, до КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня» Кремінської районної державної адміністрації Луганської області.
  3. Клопотати перед Департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації про  виділення путівки щодо подальшого влаштування малолітньої _____________ р.н., до Луганського обласного будинку дитини № 2 на повне державне забезпечення.
  4. Начальнику Служби у справах дітей Красноріченської селищної ради Безлюдько Ірині Павлівні:
    1. у семиденний строк після прийняття рішення підготувати подання до суду щодо відібрання малолітньої дитини від матері з позбавленням батьківських прав у зв'язку з виникненням безпосередньої загрози для життя та здоров'я малолітньої дитини.
    2. Підготувати пакет документів, необхідних для влаштування малолітньої _______________ р.н., до Луганського обласного будинку № 2 на повне державне забезпечення.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову Глущенка С.А.

 

 

    Селищний голова                                                 Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано