Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання повної цивільної дієздатност

Дата: 21.06.2021 15:24
Кількість переглядів: 340

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

16 червня 2021 року                         смт  Красноріченське                                  № 68

 

Про надання повної

цивільної дієздатності

 

             Розглянувши заяву гр. _______________________ року народження, яка проживає за адресою: вул. Новоселів,_____, с. Бараниківка, Кремінський район, Луганська область про надання рішення Про надання повної цивільної дієздатності для оформлення соціальних виплат у зв'язку з вагітністю.

             Гр. _____________________ року народження, яка проживає за адресою: вул. Новоселів, _______, с. Бараниківка, Кремінський район, Луганська область, вагітна і перебуває на обліку по вагітності в КНП «Яремчанська центральна міська лікарня» Яремчанської міської ради Івано – Франківської області, про що свідчить довідка № 52 видана 07.05.2021 року Для призначення і виплат державної допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами жінкам, які не зареєстровані в системі загальнообов'язкового  державного соціального страхування.

             Гр. ________________ року народження, звернулася до Центру надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради з питання оформлення матеріальних виплат у зв'язку з вагітністю але їй було відмовлена, оскільки гр. _________________року народження є неповнолітньою особою і не набула повної цивільної дієздатності. На даний момент гр. ________________ року народження, не отримує жодних матеріальних виплат по вагітності.

            Надані документи, заява матері, гр. ________________року народження, про те, що вона не зеперечує проти надання її неповнолітній доньці,гр. _______________ року народження, рішення про набуття повної цивільної дієздатності, свідчать про можливість надання гр. __________________________ року народження рішення про набуття нею повної цивільної дієздатності.

            Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17,п.1,2 статті 19 Сімейного Кодексу України, статтею 35 Цивільного Кодексу України, статтями 8,12,13 Закону України «Про охорону дитинства», виконавчий комітет Красноріченської  селищної ради

ВИРІШИВ:

1.Надати гр _____________________ року народження, рішення про те, що вона набула повної цивільної дієздатності.

2. Контроль за виконанням данного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Красноріченської селищної ради Безлюдько Ірину Павлівну.

 

Селищний голова                                                 Сергій ГЛУЩЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано