Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу  на списання комунального майна  з балансу комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство»

Дата: 15.06.2021 15:23
Кількість переглядів: 373

Тризуб

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

10 червня 2021 року                        смт Красноріченське                                         №  13/15

 

Про надання дозволу  на списання

комунального майна  з балансу

комунального підприємства «Бараниківське 

сільське  комунальне  господарство»

 

Керуючись ст. 26, п. 5 ст. 60, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи клопотання директора КП «Бараниківський  сількомунгосп» Становихіна В.О. вихідний № 51 від 31.05.2021 року, щодо списання, демонтаж непридатного комунального майна та заміни водопровідної труби, Красноріченська  селищна  рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати  дозвіл комунальному підприємству «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство» на списання та демонтаж майна, що є комунальною власністю територіальної громади смт.Красноріченське і перебуває на балансі комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство» (Додаток №1).

2. Директору комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство», створити комісію по демонтажу майна зазначеного в Додатку № 1.

3. Бухгалтеру комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство», провести списання майна  зазначеного в Додатку № 1 згідно чинного законодавства.

4. Кошти, що надійшли в результаті демонтажу майна, залишаються у розпорядженні комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство»  та витрачаються на покриття  витрат, пов’язаних з демонтажем, на заміну водопровідної труби за КЗ «ДНЗ ясла/садок «Сонечко»» та буд. 14 по кв.Гагаріна, на придбання нових основних (фондів) засобів та малоцінного інвентарю,  погашення  заборгованості  по  заробітній  платі з  нарахуваннями  та  електропостачання.

5. Зобов’язати директора комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство» у місячний термін після закінчення процедури демонтажу, списання та оприбуткування подати до селищної ради звіт.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань  бюджету, фінансів,соціально економічного розвитку, малого  і  середнього  бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту  та  комунального  господарства.

 

Селищний голова                                                               Сергій ГЛУЩЕНКО

Додаток №1

до рішення сесії Красноріченської  селищної ради VIIІ скликання

від 10 червня 2021 р. № 13/15

 

 

 

Перелік майна, що пропонується до демонтажа та списання з балансу комунального підприємства «Бараниківське  сільське  комунальне  господарство»

Найменування

Рік випуску

Кількість, метр

Первинна вартість

Сума зносу (накопичення амортизації)

Залишкова вартість

Частково  внутрішньо майданчикові мережі (вздовж вул.Цвіточна, Шевченко, Стадіонна)

1994

250

4227,29

 

0,00

Частково   внутрішньо майданчикові мережі  ( за КЗ «ДНЗ ясла/садок «Сонечко»» та буд. 14 по кв.Гагаріна )

1994

100

1690,92

 

0,00

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано