Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження протоколу № 3 комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщення для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сім

Дата: 16.07.2021 10:44
Кількість переглядів: 331

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

15 липня 2021 року                         смт  Красноріченське                                    № 79         

 

Про затвердження протоколу № 3 комісії з питань

використання субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на проектні,

будівельно – ремонтні роботи, придбання житла

та  приміщення для розвитку  сімейних та інших

форм виховання, наближених до сімейних, та

забезпечення житлом дітей – сиріт, осіб з їх числа

 

Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615, з метою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,осіб з їх числа, керуючись п «б» ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1.Затвердити протокол №3 комісії з використання субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 05.07.2021 року (додається).

2. Затвердити список дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, віком від 16 до 23 років, які перебувають на квартирному обліку по Красноріченській селищній раді Сватівського (Кремінського) району Луганської області у кількості 7 осіб відповідно до додатку 1 до протоколу № 3 комісії (додається).

3. Установити, що на території селищної ради не виявлено осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, віком від 23 до 35 років та віком старше 35 років, які перебувають на квартирному обліку, які перебувають на квартирному обліку Красноріченської селищної ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Красноріченської селищної ради Ірину Безлюдько.

 

 

     Селищний голова                                                       Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано