Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про зміну  поштової адреси житловому будинку.

Дата: 19.08.2021 12:54
Кількість переглядів: 343

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

18 серпня 2021 року                   смт  Красноріченське                                            105

                                                                                                                                 

Про зміну  поштової адреси

житловому будинку

           

     Розглянувши заяву Павленко Олени Олексіївни  від 11.08.2021 року, мешканки с. Макіївка щодо зміни поштової адреси, з метою впорядкування адресної системи на території Красноріченської селищної ради, відповідно, до законів України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про регулювання містобудівної діяльності", Порядку використання даних Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, Державного реєстру іпотек та Державного реєстру обтяжень рухомого майна, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 14.12.2012 року за №1844/8, Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна, затвердженого наказом Держбуду України від 24.05.2001 р. №127, Інструкції щодо проведення поділу, виділу та розрахунку часток об'єктів нерухомого майна, затвердженої наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України 18.06.2007 р. № 55,  керуючись Тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 27.03.2019 № 367,ст.ст.30,40,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

1. Змінити поштову адресу житловому будинку в с.Макіївка, вул. Вишнева, ___, що належить гр. Павленко Олені Олексіївні на підставі Договору купівлі – продажу будинку від 05.01.2000 року серія АВЕ № 619318, на нову поштову адресу: Україна Луганська область Кремінський район с.Макіївка вул.Вишнева, __.

2. Рекомендувати власнику нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, внести відомості про зміни в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря виконкому Несмашну Т.І.

 

                    

Селищний голова                                                 Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано