Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Міні-ініціатива «Разом ми можемо»

Дата: 03.06.2021 10:17
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

 

       На даний час, коли з різних причин місцеві жителі та внутрішньо переміщенні особи залишилися без роботи, найбільш нагальною для жінок в громаді є проблема самозайнятості. Готовність до навчання , оволодіння швейною справою і виготовлення креативних виробів, дасть можливість для самореалізації та отримання коштів для забезпечення життєдіяльності жінок. У прагненні долучитися до навчання швейній справі жінки Красноріченського знайшли шлях для вирішення цієї проблеми, а саме – створення креативного простору «Разом ми зможемо» на базі Хабу «МРІЙ ТА ДІЙ».

В межах діяльності створеного креативного простору жінки зможуть навчатися навичкам швейної справи, займатися машинною вишивкою . Отримані навички можна буде використовувати, як для власних потреб, так і потреб громади, таких як створення костюмів для аматорів художньої самодіяльності, просування бренду громади, вишивки логотипу та інших активностей.

Для створення креативного простору «Разом ми зможемо» необхідне облаштування креативного простору швейними та вишивальними машинками, оверлок, прасувальною дошкою, що дасть можливість подальшого згуртування, єднання жителів громади, створення перспективних ідей та вирішення проблем як у власному життя так і житті громади. Дана ініціатива реалізується за підтримки ПРООН.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано