Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Інформація про діяльність Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Красноріченської селищної ради»

Дата: 27.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 571

Фото без описуІнформація про діяльність Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Красноріченської селищної ради»

Соціальні послуги надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Красноріченської селищної ради» у відповідності до Державних стандартів надання соціальних послуг.

Центр забезпечує надання соціальних послуг відповідно до індивідуальних потреб клієнта у межах своїх можливостей.

Відбувається взаємодія між КУ «ЦНСП Красноріченської селищної ради» та Сватівським УСЗН, Красноріченською амбулаторією, Красноріченським ліцеєм, Службою у справах дітей, Сватівським районним відділом поліції, – обговорення та спільне вирішення проблемних ситуацій, засідання комісій, здійснення профілактичних рейдів та Товариством Червоного Хреста України, Міжнародною організацією з міграції (МОМ),  які надавали гуманітарну допомогу особам з вразливих груп відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

Звернення громадян, які перебувають в складних життєвих обставинах, стосовно отримання соціальних послуг розглядаються вчасно і вирішуються відповідно до чинного законодавства. Якість надання соціальних послуг проводиться внутрішнім моніторингом.

Інформування населення в Красноріченській ТГ про перелік соціальних послуг, їх зміст і порядок надання у формі, доступній для сприйняття особами з будь-яким порушенням здоров’я відбувається за рахунок часткового розміщення інформації на інформаційних стендах в приміщенні селищної ради, по телефону, та при індивідуальних консультуваннях клієнтів, поширення інформації щодо надання соціальних послуг відбувається також на сайті громади https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/

та на сторінці соцмережі Фейсбук https://www.facebook.com/centrsocposlug


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано