Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Красноріченська громада: будуємо стійку модель взаємодії з владою.

Дата: 29.10.2021 14:59
Кількість переглядів: 719

Красноріченська громада: будуємо стійку модель взаємодії з владою

 

 

            Впровадження в громаді стійкої моделі комунікації із використанням інструментів місцевої демократії того варто!  Влітку цього року між Красноріченською селищною радою та ГО «Громадська ініціатива Луганщини» було підписано Меморандум про співпрацю з метою розробки проєкту Статуту громади для забезпечення участі жителів у вирішенні питань місцевого значення та регламентації форм місцевої демократії. Наступним кроком стало створення розпорядженням селищного голови Робочої групи щодо розробки проєкту Статуту Красноріченської селищної територіальної громади  та затвердження її складу та плану роботи. Протягом наступного періоду розроблявся проєкт Статуту з урахуванням Методичних рекомендацій Міністерства розвитку громад та територій від 2019 р.

        Нарешті, 21 жовтня 2021 року відбулося засідання чергової двадцятої сесії селищної ради, до порядку денного якої було включено питання схвалення проєкту рішення «Про затвердження Статуту Красноріченської селищної територіальної громади». Зараз на офіційному сайті селищної ради можна ознайомитись документами та внести свої зауваження та пропозиції. Вітаємо мешканців з початком!

             

       Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Розбудова ефективних моделей запобігання та врегулювання конфліктів у територіальних громадах Луганщини в процесі проведення реформ» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано