Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про утворення та приведення у відповідність старостинських округів Красноріченської селищної територіальної громади .

Дата: 26.10.2021 09:26
Кількість переглядів: 252

Фото без опису                                                                                              

 

 

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ВОСЬМОГО   СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

21 жовтня 2021 року                 смт Красноріченське                                          № 20/8

 

Про утворення та приведення у відповідність

старостинських округів Красноріченської

селищної територіальної громади     

 

 

У зв’язку з набранням чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14.07.2021 року №1638-ІX (набрання чинності 01.08.2021), керуючись пунктом 61 частини першої статті 26, 541 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи історичні, природні, етнічні, культурні та інші чинники, що впливають на соціально-економічний розвиток старостинських округів Красноріченської селищної територіальної громади, з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів громади, лист Головного управління статискики у Луганській області від 21.08.2021 року про чисельність наявного населення сільських населених пунктів Красноріченської територіальної громади станом на 01.01.2021 року,  Красноріченська селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Утворити з 01 листопада 2021 року на території Красноріченської селищної ради 3 (три) старостинських округів в таких межах:

Невський старостинський округ з центром в селі Невське, за адресою: 92917, вул. Яроцького,15, с. Невське, Сватівського району, Луганської області, що складається із: с.Невське (492 , с.Новолюбівка(73), (загальна чисельність населення становить 565 жителів).

- Макіївський старостинський округ з центром в селі Макіївка, за адресою: 92911, вул. Вишнева, 15, с. Макіївка, Сватівського району, Луганської області, що складається із: с.Макіївка (561) , с.Греківка (38), (загальна чисельність населення становить  589 жителів).

- Нововодянський старостинський округ з центром в селі Нововодяне, за адресою: 92912, вул. Центральна, 21, с. Нововодяне, Сватівського району, Луганської області, що складається із: с.Нововодяне(421), с.Площанка(91), (загальна чисельність населення становить 512 жителів).

2. Привести у відповідність до чинного законодавства Новоолександрівський старостинський округ та визначити з 01 листопада територіальні  межі діяльності округу: с.Новоолександрівка (363), с.Залиман (314), (загальна чисельність населення становить 677          жителів), з центром в селі Новоолександрівка, за адресою: 92910, вул. Шкільна, 1д, с. Новоолександрівка, Сватівського району, Луганської області.

3. Уповноважити затверджених старост відповідних населених пунктів представляти інтереси жителів цих округів не застосовуючи частину першу статті 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

3.1. Невського старостинського округу – старосту ЗОЗУЛЮ Віктора Володимировича;

3.2. Макіївського старостинського округу - старосту ГЛОБЧАСТУ Галину Леонідівну;

3.3. Нововодянського старостинського округу - старосту МИРОШНИЧЕНКО Олександра Михайловича;

3.4. Новоолександрівського старостинського округу - старосту КРЕМЕНЧУК Аліну Олександрівну.

4. Попередити про зміну істотних умов праці старост старостинських округів зазначених у п. 3.3 та 3.4 цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійно діючу комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності  та етики, соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти культури і спорту.  

 

Селищний голова                                                         Сергій ГЛУЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано