Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про виплату матеріальної допомоги на оздоровлення  та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань селищному голові .

Дата: 26.10.2021 09:33
Кількість переглядів: 377

Фото без опису                                                                                               

 

 

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ВОСЬМОГО   СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

21 жовтня 2021 року                 смт Красноріченське                                          № 20/11

 

Про виплату матеріальної допомоги на оздоровлення  та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань селищному голові  

    Розглянувши заяви селищного голови ГЛУЩЕНКА С.А. про надання йому матеріальної допомоги на оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, відповідно до ст. 3 Закону України «Про відпустки», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  Постанови Кабінету Міністрів від 09.03.2006 за № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, удів та інших органів» зі змінами, керуючись ст.ст. 26,59,64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Красноріченська селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати селищному голові ГЛУЩЕНКУ С.А. матеріальну  допомогу на оздоровлення та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати кожна.

2. Бухгалтерії Красноріченської селищної ради  забезпечити виплату матеріальних допомог згідно з діючими Постановами та законами про оплату праці працівникам місцевого самоврядування.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійно діючу комісію з питань бюджету, фінансів,  соціально-економічного  розвитку,  малого  і  середнього  бізнесу,  інвестицій,  міжнародного  співробітництва,  комунальної  власності,  інфраструктури,  транспорту  та  комунального  господарства.

  

 

Селищний голова                                                         Сергій ГЛУЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано