Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про прийняття мультифункціонального спортивного майданчика

Дата: 14.11.2021 10:31
Кількість переглядів: 438

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

СВАТІВСЬКОГО РАЙОНУ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ПЕРША  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

09 листопада 2021 року                 смт Красноріченське                                          № 21/16

 

 

Про прийняття мультифункціонального
спортивного майданчика

 

   З метою реалізації загальнонаціональної програми Президента України «Здорова Україна», керуючись статтею 26, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі наказу  директора Департамента комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації від 18.10.2021 № 44 «Про передачу мульфункціональних спортивних майданчиків», Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти у комунальну власність Красноріченської територіальної громади та передати на баланс Відділа освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Сватівського району Луганської області (код ЄДРПОУ 42705721):
1.1. мультифункціональний спортивний майданчик та підтверджуючу документацію загальною вартістю 306569,23 грн. (триста шість тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять грн. 23 коп.), що розташований за адресою: 92922, Луганська область, Сватівський район, село Бараниківка, квартал Гагаріна, 5.
2. Доручити селищному голові власним розпорядженням затвердити персональний та кількісний склад комісії з питань приймання - передачі майна визначеного пунктом 1 даного рішення.

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради у відповідності до вимог законодавства забезпечити оприбуткування майна, що приймається згідно з цим рішенням.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів соціально-економічного розвитку, малого і середнього бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту та комунального господарства.

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                           Сергій ГЛУЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано