Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Інформацiя щодо захворювання птицi на високопатогений грип.

Дата: 10.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 1031

  Фото без опису 

   Епiзоотична ситуацiя iз захворюванням на високопатогенний грип птицi в УкраЇнi та Луганськiй областi залишаеться напруженою i наносить значнi матерiальнi та фiзичнi збитки

    Згiдно листа Головного управлiння Держпродспоживслужби в Луганськiй областi , останнiй випадок на пташиний грип зареестровано в груднi 2021 р. в особистому селянському господарствi с. Кабичiвка, Маркiвської селищної ради, Старобiльського району Луганської областi.

В зв'язку з вищезазначеним, з метою недопущения виникнення захворювання на пташиний грип сiльськогосподарської птицi на територiї Кремiнської мiської ради Луганської областi, просимо  прийняти iнформацiю Головного управлiння Держпродспоживслужби в Луганськiй областi  «Iнформацiю щодо захворювання птицi на високопатогений грип в особистому селянському господарствi Старобiльського району Луганської областi».


Просимо  населения негайно повiдомляти про випадки захворювання та загибелi птиці до Кремiнської районної державної лiкарнi ветеринарної медицини. 

При ознаках захворювання чи незвичній поведінці птиці, у випадку масової загибелі необхідно терміново сповістити територіальний орган Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби) у вашому районі або області!

Що станеться коли не повідомити про хворобу?

Швидке поширення грипу на певній території призведе до значних економічних збитків внаслідок зниження продуктивності та загибелі птиці.

Контакти при будь-якій підозрі:

тел.: (+3806454) 2-30-02

З повагою Красноріченська селищна рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано