Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату та працівникам виконавчих органів Красноріченської  селищної  ради

Дата: 29.12.2021 14:25
Кількість переглядів: 212


УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

СВАТІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ВОСЬМОГО   СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ТРЕТЯ  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

«24» грудня  2021  року                 смт Красноріченське                               № 23/10

 

Про затвердження Умов оплати праці,
преміювання та надання матеріальної
допомоги працівникам апарату та
працівникам виконавчих органів

Красноріченської  селищної  ради

 

Розглянувши пропозиції селищного голови щодо Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату та
працівникам виконавчих органів Красноріченської  селищної  ради з 01 січня 2022 року, відповідно до Закону України «Про оплату праці», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2008 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», керуючись статтею 25, пунктом 5 частини 1 статті 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Красноріченська  селищна  рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату  та працівникам виконавчих органів Красноріченської  селищної ради з 01 січні 2022 року, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів,  соціально-економічного  розвитку,  малого  і  середнього  бізнесу,  інвестицій,  міжнародного  співробітництва,  комунальної  власності,  інфраструктури,  транспорту  та  комунального  господарства.

 

 

СЕЛИЩНИЙ  ГОЛОВА                                        Сергій  ГЛУЩЕНКО

 

 

 

Додаток 1
до рішення сесії
Красноріченської  селищної  ради
від 24 грудня 2021 року № 23/10

Умови
оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату та працівникам виконавчих органів  Красноріченської  селищної  ради

 

  1. Умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату та працівникам виконавчих  органів Красноріченської  селищної  ради розроблено відповідно до Закону України від 07.06.2001 №2493-ІІІ «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 09.03.2008 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами).
  2. Умовами визначаються умови оплати праці, порядок преміювання та надання матеріальної допомоги.
  3. Джерелом формування фонду оплати праці працівників є селищний бюджет.
  4. Встановлення надбавок, преміювання, виплата матеріальної допомоги працівникам здійснюється за розпорядженням селищного голови.
  5. Дія Умов поширюється на усіх працівників Красноріченської  селищної  ради.
  6. Трудові спори, пов’язані з оплатою праці, вирішуються відповідно до вимог чинного законодавства.
  7. Умови затверджуються рішенням сесії селищної ради. Зміни та доповнення до нього вносяться рішенням сесії селищної ради за поданням селищного голови.
  8. Селищний голова, у межах затвердженого фонду оплати праці:

а) встановлює:

- схеми посадових окладів посадовим особам і службовцям відповідно до постанови КМУ від 09.03.2008 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами);

- надбавку за високі досягнення у праці в розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років;

 - надбавку складність  та  напруженість  в  роботі  службовцям у розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за вислугу років;

У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи і порушення трудової дисципліни селищний голова скасовує надбавку або зменшує її розмір.

б) надає працівникам матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

в) надає працівникам матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань за потребою  у розмірі середньомісячної заробітної плати.

  1. Працівникам можуть установлюватися за рішенням керівника:

а) доплати у розмірі до 40 відсотків годинної тарифної ставки (посадового окладу) за роботу в нічний час, якщо вищий розмір не визначено законодавством, за кожну годину роботи з 10 години вечора до 6 години ранку;

б) доплати за науковий ступінь кандидата або доктора наук з відповідної спеціальності у розмірі відповідно 5 і 10 відсотків посадового окладу.

в) надбавка за почесне звання «заслужений» у розмірі 5 відсотків посадового окладу

Доплата за науковий ступінь та надбавка за почесне звання виплачується працівникам, якщо їх діяльність за профілем з науковим ступенем або почесним званням.

г) за використання в роботі дезінфікуючих засобів, а також працівникам, які зайняті прибиранням туалетів, - у розмірі 10 відсотків посадового (місячного) окладу.

  1. Водіям автотранспортних засобів:

- надбавки за класність водіям II класу - 10 відсотків, водіям I класу - 25 відсотків установленої тарифної ставки за відпрацьований час;

- доплати за ненормований робочий день - у розмірі 25 відсотків тарифної ставки за відпрацьований час.

11. Індексація заробітної плати працівникам Красноріченської  селищної  ради нараховується відповідно до вимог чинного законодавства в межах затвердженого фонду оплати праці.

  1. Селищний  голова здійснює преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи за місяць, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат.

Преміювання секретаря селищної ради, першого заступника селищного голови, заступника з питань діяльності органів виконавчого влади, старост здійснюється у межах затверджених видатків на оплату праці за розпорядженням  селищного голови.

  1. Виплата премії проводиться за поточний період - при виплаті заробітної плати за поточний період.
  2. Преміювання здійснюється в межах коштів, передбачених на преміювання в межах затвердженого фонду оплати праці та економії фонду оплати праці.
  3. За результатами роботи за місяць для визначення розміру премії враховуються такі показники:

 - виконання завдань передбачених планом роботи організації, у відповідному періоді, інших завдань;

 - трудова дисципліна;

 - особистий внесок у роботу установи;

 - інші показники.

  1. Розмір премії встановлюється у відсотках до посадового окладу, що затверджується розпорядженням селищного голови.
  2. Розмір премії з нагоди професійних свят, нараховується та виплачується в межах коштів, зазначених у пункті 14 даного документу і визначається на підставі розпорядження селищного голови.
  3. Працівники можуть бути позбавлені премії повністю або частково за несвоєчасне або неякісне виконання своїх посадових обов’язків, порушення правил внутрішнього трудового розпорядку та громадського порядку на підставі розпорядження селищного голови у випадку отримання стягнення за результатами службового розслідування.
  4. Позбавлення працівників премії або зменшення її розміру може проводиться тільки за той період, у якому було допущено порушення.
  5. Умови оплати праці, встановлення надбавок, преміювання та надання матеріальної допомоги селищного голови здійснюється за рішенням селищної ради.

Умови оплати праці, встановлення надбавок, преміювання та надання матеріальної допомоги секретаря селищної ради, першого заступника селищного голови, заступника з питань діяльності органів виконавчого влади, старост здійснюється за розпорядженням селищного голови.

  1. Оплата праці працівників здійснюється пропорційно до відпрацьованого часу, виходячи з посадового окладу, з урахуванням підвищень, доплат, надбавок, премій та інших заохочувальних виплат, передбачених цими умовами.

 

 

СЕКРЕТАР РАДИ                                       Тетяна  НЕСМАШНА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано