Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад у виконавчих органах Красноріченської селищної ради Сватівського району Луганської області.

Дата: 04.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення

вакантних посад у виконавчих органах Красноріченської селищної ради

Сватівського району Луганської області.

 

    Відповідно до ст. 10 Закону України  «Про службу в органах місцевого  самоврядування» розпорядження  селищного  голови №212 від23.11.2020.р. «Про затвердження  порядку проведення  конкурсу на заміщення  вакантних посад в Красноріченській  селищній раді»,керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження селищного голови Красноріченської селищної ради від 04 січня  2022 року №1  ,  Красноріченська селищна  рада  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС  на заміщення вакантних посад:

 начальника відділу земельних відносин та екології виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Сватівського району Луганської області.

 

Кваліфікаційні вимоги до начальника відділу: Громадянин України Повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи на  посадах  в органах місцевого самоврядування не менше 3 років чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років. Вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК та оргтехніки. Особистісні якості: відповідальність,системність і самостійність в роботі, ініціативність та креативність, дипломатичність.

 

начальника відділу  загальної та організаційної роботи виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Сватівського району Луганської області.

 

Кваліфікаційні вимоги до начальника відділу :Громадянин України Повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи на  посадах  в органах місцевого самоврядування не менше 3 років чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 2 років. Вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК та оргтехніки. Особистісні якості: відповідальність,системність і самостійність в роботі, ініціативність та креативність, дипломатичність.

 

 начальника відділу економічного розвитку,інвестицій, житлово – комунального господарства та цивільного захисту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Сватівського району Луганської області.

 

Кваліфікаційні вимоги до начальника відділу : Громадянин України Повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи на  посадах  в органах місцевого самоврядування не менше 3 років чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 2 років. Вільне володіння державною мовою, упевнений користувач ПК та оргтехніки. Особистісні якості: відповідальність,системність і самостійність в роботі, ініціативність та креативність, дипломатичність.

 

Завідувач сектором з питань соціального захисту населення

виконавчого комітету Красноріченської селищної ради.

 

Кваліфікаційні вимоги до завідувача сектором :громадянин України,вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста,не нижче бакалавра;

без вимог до стажу роботи;

вільне володіння державною мовою;

володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідними програмними засобами; знання діловодства.

особистісні якості: відповідальністьистемність і самостійність в роботіініціативність та креативність, дипломатичність.

 

Спеціаліста ІІ категорії з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Красноріченської селищної ради.            громадянин України;

 

Кваліфікаційні вимоги до спеціаліста ІІ категорії з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Красноріченської селищної ради.            громадянин України,вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста,не нижче бакалавра,

без вимог до стажу роботи,вільне володіння державною мовою,

володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідними програмними засобами,знання діловодства.

особистісні якості: відповідальністьистемність і самостійність в роботіініціативність та креативність, дипломатичність.

 

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.

Перелік документів

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії виконавчого комітету селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, автобіографію;

  • дві фотокартки розміром 4x6 см;

  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження наукового ступеня або вченого звання;

  • копію документа, який посвідчує особу;

  • копія реєстраційної картки платника податків;

  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції".

      Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, переліку питань для перевірки законодавства з урахуванням специфіки функціонувальних повноважень, тощо надається головою конкурсної комісії  Красноріченської селищної ради.

      Подати документи для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади можна за адресою92913Луганська область, Сватівський район, смт Красноріченське, вул.Центральна, 20.

      Телефон для довідок0992762178.

      Електронна адреса: kr-sovet@ukr.net

      

Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано