Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про встановлення надбавки за вислугу років Красноріченському селищному голові ГЛУЩЕНКУ С.А.

Дата: 11.02.2022 13:39
Кількість переглядів: 244

                                      

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

СВАТІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ  П’ЯТА  СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

08 лютого  2022  року                     смт Красноріченське                                 №25/4

 

Про встановлення надбавки за вислугу років

Красноріченському селищному голові ГЛУЩЕНКУ С.А.

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2008 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), рішення Красноріченської  селищної ради від 24.12.2021 р. № 23/10 «Про затвердження Умов оплати праці,преміювання та надання матеріальної  допомоги працівникам апарату та працівникам виконавчих органів Красноріченської селищної ради »,Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити ГЛУЩЕНКУ Сергію Анатолійовичу, Красноріченському селищному голові з 01лютого 2022 року надбавку за вислугу років у розмірі 10 (десять) відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування.

За записами в трудовій книжці  стаж служби в органах місцевого самоврядування станом на 31 січня 2022 року складає 3 роки 00 місяців 14 дні.

 

2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Красноріченської селищної ради (Гежі І.Г.) провести відповідні перерахунки оплати праці згідно з вимогами чинного законодавства.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів , соціально-економічного розвитку, малого і середнього бізнесу інвестицій,міжнародного співробітництва,комунальної власності,інфраструктури,транспорту та комунального господарства.

 

 

 

Селищний голова                                                 Сергій ГЛУЩЕНКО

 

 

 

Сесії

Красноріченської селищної ради

Спеціаліста ІІ категорії

Надії САВЧЕНКО

 

 

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА.

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2008 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), рішення Красноріченської  селищної ради від 24.12.2021р. № 23/10 «Про затвердження Умов оплати праці,преміювання та надання матеріальної  допомоги працівникам апарату та працівникам виконавчих органів Красноріченської селищної ради» за записами в трудовій книжці селищного голови Глущенка Сергія Анатолійовича стаж служби в органах місцевого самоврядування станом на 31 січня 2022 року складає 3роки 00 місяця 14 дні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.1999р.№2044(2044-99-п) час військової служби в Збройних Силах та інших військових формуваннях  зараховується до стажу державної служби. Підставою для зарахування до стажу державної служби часу військової  служби є запис у військовому квитку про проходження військової служби (служба в Збройних Силах з 19.06.1990 по 19.04.1992р.). Встановити ГЛУЩЕНКУ Сергію Анатолійовичу, Красноріченському селищному голові з 01лютого 2022 року надбавку за вислугу років у розмірі 10 (десять) відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Військовий квиток додається.

 

31.01.2022р.

 

Спеціаліст ІІ категорії _______________________ Надія САВЧЕНКО

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано