Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Злочини РФ

Дата: 21.03.2023 11:45
Кількість переглядів: 61

Хлопець із Лисичанська звернувся до поліції Луганщини щодо його депортації до рф, у Красноріченську окупанти зруйнували перон та намагалися з матеріалів зробити дамбу, відучора населення так званої «лнр» примусили перекладати документи на російську мову

Відповідне звернення від малолітнього лисичанина надійшло на державний портал «Діти війни», спільно створений Національною поліцією з іншими державними органами влади для комунікаційної платформи з громадянами.

Хлопець 2007 року народження повідомив, що росіяни його депортували до одного з міст рф та примусово змінили громадянство.

У Красноріченському росіяни зняли плити з перону залізничної станції і облаштували їх на річці Красна, зробивши щось на кшталт дамби.

У результаті, річка розлилася і затопила усю низину, зокрема, й розташований там приватний сектор. Таким чином, ймовірно, окупанти намагаються призупинити наступ ЗСУ.

Росіяни прискорили процедуру відмови від українського громадянства на окупованій території і водночас ускладнили процес видачі паспортів рф.

Як повідомлялося раніше, додатковою умовою став переклад усіх документів, які необхідні для отримання нового папірця, на російську мову.

Але спеціально організовані пункти перекладу на території так званої «лнр» почали відкриватися тільки відучора.

На Куп’янському та Лиманському напрямках росіяни безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ, здійснивши артилерійські обстріли Невського, Піщаного, Білогорівки та Діброви.

20 березня ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку Новоселівського.

Авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили противника.

https://www.facebook.com/100064852204018/posts/pfbid0dcbt5GgeLyQjkkMSTcixAJGsqskvvii6FAdMjtkwMY6NKXzX48rPgC1uxvwvtNzSl/?sfnsn=mo

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано