Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Новини Луганщини 18.09.2023року

Дата: 18.09.2023 10:11
Кількість переглядів: 49

Черговий крок до консервації – окупанти вилучають автотранспорт з шахт, у Сєвєродонецьку росіяни намагаються фіктивно продати вцілілі квартири, під щільним вогнем ворога опинилося Невське

У неділю авіаційного удару зазнало село Надія на Сватівщині. Артилерія ворога була спрямована, переважно, на Білогорівку та Невське.

«Доки росіяни формують нові штурмові групи, вони застосовують все наявне озброєння, яким можна нанести ураження зі значної дистанції. Намагаються обстрілювати більш цілеспрямовано, ніж на початку повномасштабного вторгнення. Але менш масованим їхній вогонь не став. Зокрема, лише в Невському зафіксовано 56 вибухів. Є руйнування частини домоволодіння», – зауважив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Загарбники почали вбивати шахти Луганщини примусовою мобілізацією. Потім дали зрозуміти, що й це вугілля на росії нікому не потрібне.

Призвели до збитковості і вирішили закрити понад 85 % вугледобувних підприємств на Донбасі.

Зараз почали вилучати автотранспорт і техніку, аби людям не залишилося на чому виконувати свою роботу і пересуватися.

Так, автобуси і вантажівки росіяни конфісковують нібито на користь окупаційних військ.

У Сєвєродонецьку ще рік тому склали перелік квартир, власники яких не з’явилися в місті у зазначений термін. Особливо їх цікавила інформація про ті квартали, які найбільш вціліли після штурму населеного пункту. Спочатку туди переселилися колаборанти.

Порожні квартири неодноразово мародерили так звані ремонтні бригади.

А потім, спираючись на ці списки, які є в окупаційній адміністрації, вирішили влаштувати бізнес, намагаючись продати ці квартири вже з новими, щоправда підробленими, документами.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано