Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Новини з Луганщини 24.04.2024

Дата: 24.04.2024 08:37
Кількість переглядів: 24

У Невському відремонтували вікна у чотирьох будинках, російські технологи проведуть в «лнр» історичний форум для молоді, у деяких школах окупованої Луганщини через брак педагогів російську мову вивчають самостійно

«Людям, що залишаються поблизу лінії фронту, допомагаємо, зокрема, й у відновленні їхніх будинків. Вчора, завдяки благодійникам, у Невському відремонтували пошкоджені вікна в чотирьох домоволодіннях. А ще – передали місцевим продукти харчування та засоби гігієни», – розповів Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Минулої доби росіяни штурмували наші позиції не лише в Білогорівці, а й поблизу Греківки та Невського. Під удари авіації потрапили Білогорівка та Серебрянське лісництво.

Артилерією ворог вдарив по Стельмахівці, Куземівці, Греківці, Макіївці. 19 безпілотників окупанти застосували в районі Невського.
російське військово-історичне суспільство планує організувати у так званій «лнр» форум «Історія для майбутнього», до роботи якого долучаться федеральні технологи.

Подія має охопити якнайбільше представників молодів, педагогів та журналістів – майбутніх рупорів пропаганди.

Не в кожній школі на окупованих територіях вистачає вчителів російської мови. Звісно, що загарбники нашвидкуруч організовують курси підвищення кваліфікації, куди залучають викладачів української мови, або запрошують працювати до шкіл пенсіонерів. Відомо про багато випадків, коли уроки російської мови перетворюються на самостійні заняття

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано