Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про одноразову матеріальну допомогу військовослужбовцям Красноріченської селищної територіальної громади, які беруть участь в захисті України, та родинам загиблих військовослужбовців

Дата: 06.05.2024 17:25
Кількість переглядів: 280

Красноріченська селищна військова адміністрація Сватівського району Луганської області надає матеріальну допомогу військовослужбовцям Красноріченської селищної територіальної громади, які беруть участь в захисті України, та родинам загиблих військовослужбовців.

Відповідно до Програми соціальної підтримки військовослужбовців Красноріченської селищної територіальної громади, які беруть участь в захисті України, їх сімей та членів сімей загиблих військовослужбовців на 2024 рік та Порядку надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям Красноріченської селищної територіальної громади, які беруть участь у захисті України, та членам сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, одноразова матеріальна допомога надається:

військовослужбовцям Збройних Сил України, а також інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних та розвідувальних органів, органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, на які Конституцією та законами України покладено функції із забезпечення оборони держави (п. 2.1.1. Порядку);

 сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців Красноріченської селищної територіальної громади, які загинули (померли) після 24.02.2022 року під час безпосередньої участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України (п. 2.1.2. Порядку).

В Програмі заплановані кошти на 2024 рік в розмірі 800 тис. грн.

Заява подається на ім’я начальника Красноріченської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області.

До заяви заявник / заявниця додає згоду на збір та обробку персональних даних та копії документів, визначені п. 3 / п.4 Порядку.

За консультацією з питань, які виникають у вас при оформленні пакету документів, Ви можете звернутися до Відділу з питань забезпечення соціальних та публічних послуг Красноріченської селищної військової адміністрації за номером:  +38 099 545 44 13

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано