Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Ваучер на навчання від Луганського обласного центру зайнятості: мій успішний досвід в ЛНУ ім. Шевченка та практичні поради для майбутніх студентів"

Дата: 18.07.2024 11:35
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Ваучер на навчання від Луганського обласного центру зайнятості: мій успішний досвід в ЛНУ ім. Шевченка та практичні поради для майбутніх студентів"

 

Відгук Олександра, який отримав ваучер на навчання:
 

«Хочу поділитися моїм досвідом отримання ваучера на навчання, яким я скористався минулого року за сприянням Луганського обласного центру зайнятості. Зараз я пишу кваліфікаційну роботу магістра та маю кілька опублікованих наукових статей. Моїм місцем навчання став ЛНУ ім. Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота, соціальна педагогіка, практична психологія», і все відразу пішло як треба.
 

Насправді, отримати ваучер не складно, а користі від нього значні. Завдяки цьому я фактично закінчую ще одну магістратуру, що впливає на моє становище. Хоча диплом ще належить захистити, але сумнівів у мене немає.
 

Щоб отримати ваучер, потрібно обрати спеціальність з переліку, який є на сайті, та заклад освіти, який вам до вподоби. Однак слід розуміти, що сума, яку покриває ваучер, обмежена, тож або в неї вписуватися, або враховувати необхідність доплати. Якщо це магістр на базі магістра (друга вища), сума вистачає цілком. Якщо це фаховий молодший бакалавр, то треба дивитися по вартості за рік і терміни навчання, які дорівнюють 150 ЄКТС (близько 2,5 роки). Але все це обговорюється, і працівники Луганського обласного центру зайнятості дуже добре орієнтовані в цій темі, все розкажуть і підкажуть.
 

Ще одне питання, яке може турбувати, це не бюджет. Зарахування відбувається на контракт (просто оплачуєте не ви), тож і вимоги до вступу трохи нижчі, а шансів відповідно більше.
 

Тож, чому ні, якщо це з розряду "просто треба взяти і зробити"? Будьте більш рішучими і успіхів в цьогорічній вступній кампанії!»

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора