Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Червня, 2020 р., 13:10
Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO проводить анкетування, яке має на меті визначення рівня згуртованості та довіри до місцевої влади у Вашій громаді. Запрошуємо Вас взяти участь у даному опитуванні за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLicbLUGrL_xsZb5BKzW3IK9L9q7YdFa7gd9X5whST4n1oBw/viewform
15 Травня, 2020 р., 10:38
Співпраця та діалог центральної і муніципальної влади, а не безпідставний тиск, дозволять подолати наслідки коронавірусної кризи в країні - звернення АМУ до Президента
12 Червня, 2019 р., 16:23
05-06 червня 2019 року у м. Святогірськ відбувся тренінг для фахівців органів місцевого самоврядування громад – партнерів Донецької/Луганської областей «Ефективна координаці та організаційний менеджмент» за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру в рамках другого компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади в Україні» з метою реалізації проекту «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на Сході України» 2918 – 2021 роки. Участь у даному заході прийняли другий заступник голови Красноріченської селищної ради з діяльності виконавчих органів влади Березін О.О., спеціаліст ІІ категорії Топчий С.А. та спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради Безлюдько І.П. та Волкова С.А.
09 Червня, 2019 р., 22:15
З 29 по 31 травня 2019 року у м. Святогірськ був проведений тренін-семінар для фахівців органів місцевого самоврядування, членів громадських організацій та лідерів громадської думки цільових громад «Добре врядування: публічні закупівлі та громадський контроль» за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру в рамках другого компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади в Україні» з метою реалізації проекту «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на Сході України» 2918 – 2021 роки. Участь у даному заході прийняли спеціаліст Красноріченської селищної ради Волкова Світлана та голова тендерного комітету Красноріченської селищної ради Безлюдько Ірина.
24 Серпня, 2018 р., 11:16
17 серпня  у приміщенні ресурсного центру Красноріченського будинку культури відбувся захід для дітей  табору «Майбутній першокласник» (вчителя Красноріченської ЗОШ ПавленкоА.А, Бутко О.М.).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора