Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Травня, 2023 р., 11:30
Відбулась зустріч заступника Красноріченської селищної військової адміністрації Олега Березіна з керівником громадської організації "Покоління "ЗЕД" Галиною Посвалюк, де висловили щиру подяку за активну волонтерську діяльність із надання допомоги, спрямованої на відновлення деокупованих територій Красноріченської громади Луганщини у вигляді матеріально -технічних засобів та домовились за подальшу співпрацю
01 Травня, 2023 р., 10:46
Ювенальні поліцейські нагадують батькам, як уберегти дитину від мінної небезпеки!
30 Квітня, 2023 р., 08:43
В Донецькій області відбулась зустріч начальника Красноріченської селищної ВА Павла Божка з начальником групи цивільно-військового співробітництва військової частини А7014 Павлом Соколовим. Подякував військовим за надання першої медичної допомоги та евакуацію поранених цивільних мешканців із деокупованих сіл та іншу допомогу ,яка надавалась Красноріченській ВА. Були розглянуті питання стосовно життєдіяльності громади та ризиків ,які виникають під час обстрілів . Слава Україні! Все буде Україна!
28 Квітня, 2023 р., 17:09
Українці живуть в реаліях повномасштабної війни вже більше року, шукаючи опори, сили та наснаги жити, працювати, вчитися, допомагати заради якнайшвидшої перемоги. Проте наш запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність.
28 Квітня, 2023 р., 17:00
Сьогодні начальник Красноріченської селищної ВА Павло БОЖКО провів робочу нараду на складі, з працівниками адміністрації , які працюють в Донецькій області. Були розглянуті питання щодо забезпечення гуманітарними наборами в травні місяці ,мешканців, які відмовились від евакуації.Також були розглянуті питання стосовно життєдіяльності громади та ризиків ,які виникають під час обстрілів .
28 Квітня, 2023 р., 16:10
З 17 січня до 5 лютого 2023 року ГО «Вектор прав людини» проведено опитування щодо надання психологічної та правової допомоги потерпілим від війни онлайн після повномасштабного вторгнення РФ на території України.
27 Квітня, 2023 р., 20:13
За результатами домовленостей з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) закладам освіти Луганської області було доставлено 391 од. комп'ютерної техніки як благодійної допомоги. В місті Київ, начальник відділу освіти. культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради Тетяна Полтавець та головний бухгалтер відділу освіти ,культури, молоді та спорту Наталія ЩЕРБАК отримали 10 хромбуків, для учнів ВПО Красноріченської селищної громади. Дякуємо Міністерству освіти і науки України та Дитячому фонду ООН ( ЮНІСЕФ)!
27 Квітня, 2023 р., 16:11
Сьогодні відбулась робоча нарада заступника Красноріченської селищної ВА Олега БЕРЕЗІНА з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Красноріченської селищної ради Тетяною Полтавець, на якій обговорили організацію завершення навчального процесу 2022-2023 навчального року, оздоровлення дітей та перспективи розвитку освіти та культури громади після деокупації. Обговорили проблемні питання, що виникають в освітян та шляхи їх вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора